Home arrow Groepen arrow Groep 7 arrow Jubileum Juf Ria

Welkom

Welkom op de website van de
Prins Willem-Alexanderschool
in De Lier

v. Haemstedestraat 28, 2678 TX, De Lier,
tel:0174-514395, fax:0174-521320

 

Foto's PWA


Kalender

« < dec 2008 > »
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Login Form


Wachtwoord vergeten?
Jubileum Juf Ria

BEDANKT

Maandag 27 oktober was voor mij een heel bijzondere dag. Ik zou om één uur met mijn zoon gaan shoppen (smoesje!), maar daar stond opeens groep zeven voor mijn deur om mij mee te nemen naar school. Vanaf toen volgde de ene verrassing na de andere. Totaal onverwacht, maar ik heb er van genoten!

Wat een mooie liedjes, optredens en niet te vergeten: de multomappen met recepten. Wat zal ik lekker eten de komende maanden!

Ook kreeg ik veel kaarten met lieve gelukwensen. Iedereen, die aan deze onvergetelijke dag heeft meegewerkt:

Heel hartelijk bedankt!

Ria Eekman

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maandagmiddag 27 oktober was het groot feest op de PWA. Juf Ria werkt dit 25 jaar op onze school, dus hoog tijd om haar eens flink te verrassen. Ze wist helemaal nergens van, dus haar verbazing was groot toen haar eigen groep bij haar op de stoep stond. Ze werd toegezongen en kreeg schitterende rozen. Onderweg naar school kwam Juf Ria steeds weer een andere groep tegen die haar toezong en rozen gaf. Op school aangekomen zongen we nog een ander lied en voerden de leerkrachten een paar toneelstukjes op. Het leven van juf Ria werd uitgespeeld en er werd flink gelachen.

Hierna was het tijd voor de juf om alle klassen persoonlijk te bezoeken. Iedere groep had iets ingestudeerd en juf Ria viel in iedere klas weer van de ene verbazing in de andere ! De kinderen en de meesters en juffen kregen nog een lekkere traktatie, waarna het feest alweer ten einde was.

's Avonds werd er nog heerlijk met elkaar gegeten in 'de Westlander'. Ook hier zongen we weer een lied, helemaal gespitst op juf Ria en kreeg ze een schort. Ze mocht raden waarom ze dit kreeg.

Aangezien alle meesters en juffen wel van een feestje houden, is juf Ria uitgenodigd om met haar collega's een high tea voor te bereiden en dit dan gezamenlijk te verorberen.

Hier kijken we natuurlijk reikhalzend naar uit !

Juf Ria, van harte gefeliciteerd met dit jubileum en we hopen dat er nog vele mooie jaren zullen volgen !

 

Jubileum Juf Ria

 

 

 
< Vorige   Volgende >