Home arrow Schoolinfo arrow Ouderraad

Welkom

Welkom op de website van de
Prins Willem-Alexanderschool in De Lier

v. Haemstedestraat 28, 2678 TX, De Lier,
tel:0174-514395, fax:0174-521320

 

Gefeliciteerd

21/8Denise Vellekoop
23/8Lucya v. Dongen
23/8Lisanne v.d. Gaag
25/8Tjeerd-Jan Sinnema
26/8Roald Molenaar
27/8Fabian v. Vliet
28/8Niels Hoogendonk

Login Form


Wachtwoord vergeten?
Ouderraad

Even voorstellen:

Miranda Maartense
Ik ben Miranda Maartense. Ik heb 3 kinderen. De oudste, Lisa, zij zit op het CLD. Jasper zit op het ISW en Wouter in groep 5. Ik werk 1 avond in de week en om het weekend op het Westerhonk. 3 jaar geleden ben ik 2 dagen in de week gaan oppassen, omdat ik het wel erg stil vind om overdag alleen thuis te zitten. Daarnaast hou ik dan toch nog tijd over om leuke dingen te doen, voor de ouderraad bijvoorbeeld. Ik ben voor het zesde jaar lid van de ouderraad en dat vind ik erg leuk. Je ziet de school echt van een andere kant en voelt je er meer bij betrokken. Ik hoop het nog een paar jaar met plezier te doen.

Esther v.d. Mark
Mijn naam is Esther van der Mark. Ik ben getrouwd met Hans. Wij hebben twee zonen. Tom is bijna 9 en zit bij juf Edith en juf Hyta. Bas is 7 en zit bij juf Siska. Omdat ze alle twee op school zitten vond ik de tijd rijp om mij in te zetten voor school. Het is altijd leuk om activiteiten te helpen organiseren. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om wat meer betrokken te zijn bij school.

Emma Pondman
Met ingang van september 2005 ben ik toegetreden tot de ouderraad.In 2005 ben ik gestopt met werken als belastingadviseur bij een adviseurs en accountants organisatie om me volledig te storten op de zorg van mijn drie kinderen, man en huishouden. Renée is negen en zit thans in groep 6 van juf Ingrid en juf Petra, Mats is acht en zit in groep 5 bij juf Edith en juf Hyta, Sanne is zes en zit nu in groep 3 bij juf Mathilde. Omdat ik meer betrokken wil raken bij de school van mijn kinderen heb ik me opgegeven voor de ouderraad. Naast het hiervoor genoemde hou ik me nog graag bezig met lezen, knutselen en fotograferen.

Sarina Poot
Hoi, mijn naam is Sarina Poot, ben getrouwd met Leo, samen hebben wij drie kinderen. Gerard zit in groep 7, Sarina in groep 5, Marleen in groep 1/2a. Momenteel woont Danielle ook bij ons zij zit in groep 1/2b. Na jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt, heb ik nu alweer bijna 6 jaar een pedicurepraktijk aan huis. Mijn hobby's zijn sporten, zoals fietsen, hardlopen, lezen, klussen en het gezin. Twee jaar geleden ben ik begonnen in de ouderraad en ik vind het erg leuk. Het leuke er aan vind ik dat ik meer betrokken bij de school van onze kinderen.Ook het enthousiasme van de andere leden van de ouderraad werkt ook erg aanstekelijk, hoop het dus nog een poos te doen.

Marianne Steentjes
Mijn naam is Marianne Steentjes, ik ben de moeder van Li Yan die in groep 2 zit. Ik heb negentien jaar in het bankwezen gewerkt en na de komst van Li Yan heb ik me volledig op het moederschap gestort. Dit wordt mijn eerste jaar als lid van de ouderraad. Het lijkt mij erg leuk om ook een steentje bij te dragen aan de activiteiten die organiseerd worden. Mijn hobbies zijn lezen, knutselen, fotograferen.
Mennita Steentjes
Ik ben Mennita Steentjes, ik ben getrouwd met Andre en heb 2 kids. Een jongen van 9, Sven, hij zit in groep 6 bij juf Ingrid en juf Petra en een dochter Pascale van 6 en zij zit bij juf Mathilde in groep 3. Ik werk bij Carlton in De Lier als bloembindster. Waarom ik in de ouderraad zit??? Het lijkt me leuk om dingen te organiseren voor school en zo meer betrokken te zijn bij de school waar mijn kinderen op zitten.

Kim van Vliet
Ik ben Kim van Vliet, 35 jaar en al 14 jaar getrouwd met Martin. Samen hebben wij 3 kinderen. Davy is van school, Nikki in groep 7 en Dion in groep 5. Ik werk in een verpleeghuis als ziekenverzorgende en doe dit met veel plezier. Verder vind ik tennissen erg leuk, maar ook uitgaan, winkelen, lezen of lekker in de tuin bezig zijn. Dit is voor mij het tweede jaar dat ik deelneem aan de ouderraad. Ik vond het altijd al erg leuk om op school te helpen, dus toen ik gevraagd werd voor de ouderraad hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik hoop dat ik hierbij een steentje kan bijdragen aan het wel en wee op school.

Anita Vreeken-Boon
Ik ben Anita, getrouwd met Jaap en samen hebben we een dochtertje Vera. Zij zit in groep 6 bij juf Ingrid en juf Petra. Ik heb 17 jaar bij de Porceleijne Fles in Delft gewerkt als plateelschilderes. Sinds Vera er is heb ik me volledig op het moederschap gestort. Sinds ze op school zit heb ik me ook aangemeld als lid van de ouderraad. Dit wordt mijn vierde jaar en het is ontzettend leuk van nabij te zien wat er zoal op school gedaan wordt, en daaraan mee te helpen. Mijn hobby's zijn :

- ouder en kind gym geven bij SV De Lier
- lezen
- leuke dingen doen met het gezin

Kernwoorden van de ouderraad PWA:
  • Gezellig
  • Actief
  • Betrokken
  • Saamhorigheid
  • Qua tijd prima te doen
  • Enthousiasme

Bovenste rij v.l.n.r.: , Esther v.d. Mark, Emma Pondman, Anita Vreeken, Marianne Steentjes 
Onderste rij v.l.n.r.: Mennita Steentjes, Sarina Poot, Miranda Maartense, Kim v. Vliet